Descripció

Aquestes jornades ens acosten a l’antiga gastronomia romana, origen de la nostra dieta mediterrània, a través de les receptes conservades, especialment del gran cuiner Apicius (segle I aC).  
 
Dirigit a professionals del sector de restauració. Necessària inscripció gratuïta per correu-e a museo@villajoyosa.com (fins completar aforament). Es lliurarà certificat d’assistència als/les assistents a un mínim del 85% de les sessions. (A part hi ha un programa complementari específic reservat a docents inscrits al curs del CEFIRE).

PROGRAMA OBERT AL PÚBLIC (PRÈVIA INSCRIPCIÓ)
 
18/9/2018, 17 a 20 h. Presentació. El peix romà. Lloc: Vilamuseu.
20/9/2018, 17 a 20 h. Visita a la Llotja de Peix. Lloc: port pesquer de la Vila.
25/9/2018, 17 a 20 h. Les carns romanes. Lloc: Vilamuseu.
27/9/2018, 17 a 20 h. Ous i dolços romans. Lloc: Vilamuseu.
29/9/2018, 10 a 14 h. La mel romana. Visita a un apiari. Punt de trobada: Vilamuseu.
2/10/2018, 17 a 20 h. Llavors, cereals i masses romans. Lloc: Vilamuseu.
4/10/2018, 17 a 20 h. Vins i licors romans. Lloc: Vilamuseu
27/10/2018, 17 a 20 h. Visita al celler «Mas de Sella» a la Vila Joiosa. 

Col·laboren:     
CEFIRE, Secret. Autonòmica d'Educació i Investigació, Generalitat Valenciana
Confraria de Pescadors de la Vila Joiosa
Bodega Mas de Sella
Kiko Pérez i Jaime Soriano, apicultors