Recreació Històrica

Donant vida al patrimoni

Inicio 21 Abr Fin 22 Abr

El recreacionisme històric és una forma de donar vida al passat de la forma més fidedigna possible, amb roba i tot tipus d'objectes fets amb els mateixos materials i de la mateixa forma que llavors, fruit d'una documentació rigorosa, i amb la col·laboració d'arqueòlegs i especialistes.

La recreació de la vida civil i militar romana està molt estesa en països com Anglaterra o França, i a Espanya s'està estenent. Està molt desenvolupada, per exemple, a Catalunya, on té lloc al maig un dels principals esdeveniments d'aquest tipus, Tarraco Viva ( Tarraco, Tarragona, va ser capital de la província romana en la qual es trobava Allon, la Vila).

A la Vila Joiosa celebrem des de fa anys el festival Festum Alonis. Vida Romana a la Vila Joiosa. Més informació i programa en www.vilamuseu.es/festumalonis www.vilamuseu.es/festumalonis-va

Aquests esdeveniments autèntics i de qualitat transporten al públic a una altra època pel que estarien situats dins del turisme d'experiències, que és importantíssim en els nostres dies.

proyecto vilamuseu
Comparteix:

Cada abril celebrem "Festum Alonis. Vida romana a la Vila Joiosa".