• slidebg1

  EDUCACIÓ

  Programa educatiu per al curs escolar 2017 / 2018

Educacion

 • Niños con cantimplora egipcia
  niños con cantimplora egipcia
 • Niños con la maqueta del collar
  niños con collar orientalizante
 • niña delante del panel de la torre de sant josep
  Niños torre de sant josep

Activitats des d'Educació Infantil fina a Batxillerat

Oferim un programa en què cada activitat té en compte el desenvolupament evolutiu dels xiquets i els continguts curriculars de les diferents etapes.

En Educació Infantil es proposen activitats molt sensorials, en Primària s'aposta pel joc en equip i el descobriment d'enigmes i en Secundària s'introdueixen les noves tecnologies com a mitjà d'entendre el procés de recerca científica.


Les activitats es realitzen en Vilamuseu i en la Casa Museu La Barbera dels Aragonés. En l'edifici de Vilamuseu les activitats previstes giren entorn de l'exposició temporal “Tresorsde La Vila Joiosa”, a la exposició temporal "Esclaus i esclaves de la bellesa" i al Taller Bou Ferrer.

Tresors de La Vila Joiosa és una mostra en la què es fa un recorregut cronològic per la història de la Vila Joiosa a través de peces arqueològiques de gran rellevància en l'àmbit nacional i fins i tot internacional, com els objectes fenicis i egipcis trobats en les necròpolis de Poble Nou i Les Casetes de la Vila Joiosa.

Esclaus i esclaves de la bellesa és la nova exposició que Vilamuseu ha inaugurat en 2018. Aquesta mostra aprofundeix en el concepte d'imatge personal que tenien en l'Antiguitat, els productes cosmètics que utilitzaven, com es vestien i com era la cura del cos en diferents cultures del Mediterrani com són els fenicis, els grecs, el íberos i els romans.

El Taller Bou Ferrer està dedicat especialment a la difusió de l'excavació i recerca del derelicte romà amb el mateix nom. Es tracta de derelicte en excavació més gran del Mediterrani i el carregament del qual d'àmfores carregades amb salsa de peix i lingots de plom anava dirigit a l'emperador Neró.

La Barbera dels Aragonés és una casa pairal convertida amb el pas dels anys en un palauet romàntic del XIX. Es conserva l'aixovar domèstic i l'ambient de la casa d'aqueixa època i s'adverteix com era la vida abans de l'ús del plàstic, l'aigua corrent i l'electricitat.

Totes les activitats que oferim tenen un caràcter obert i participatiu, amb l'objectiu que els i les alumnes siguen protagonistes en la construcció de l'aprenentatge.

Contacto

C/ Colón, 57
03570 - La Vila Joiosa (Alicante) - España

Tel: 966 508 355

Mensaje enviado correctamente
 • Museu Villajoiosa
 • Ajuntament Villajoiosa

© 2016 Vilamuseu C/ Colón, 57 / 03570 - La Vila Joiosa (Alicante) - España Tel: 966 508 355.