• slidebg1

  EDUCACIÓ

  PROGRAMA EDUCATIU PER AL CURS 2023-2024

Educacion

 • Niños con cantimplora egipcia
  niños con cantimplora egipcia
 • Niños con la maqueta del collar
  niños con collar orientalizante
 • niña delante del panel de la torre de sant josep
  Niños torre de sant josep

Activitats des d'Educació Infantil fins a Batxillerat

Oferim un programa en què cada activitat té en compte el desenvolupament evolutiu dels xiquets i els continguts curriculars de les diferents etapes.

En Educació Infantil es proposen activitats molt sensorials, en Primària s'aposta pel joc i el descobriment d'enigmes i en Secundària s'introdueixen les noves tecnologies com a mitjà d'entendre el procés de recerca científica.


Aquest any, com a novetat oferim activitats a l'aula que poden portar a terme els propis docents, a més d'excursions a l'aire lliure i una bateria de jocs per a realitzar a classe. 

Les activitats es realitzen en Vilamuseu i en la Casa Museu La Barbera dels Aragonés. En l'edifici de Vilamuseu les activitats previstes giren entorn de les exposicions temporals “Tresors de La Vila Joiosa”, "Bou Ferrer: un jaciment extraordinari" i "Música, pólvora i desembarc".

Tresors de La Vila Joiosa és una mostra en la què es fa un recorregut cronològic per la història de la Vila Joiosa a través de peces arqueològiques de gran rellevància en l'àmbit nacional i fins i tot internacional, com els objectes fenicis i egipcis trobats en les necròpolis de Poble Nou i Les Casetes de la Vila Joiosa.

Música, pólvora i desembarc, vine a descobrir els orígens i els secrets d’una festa d’interès turístic internacional.

El Bou Ferrer: Un jaciment extraordinari està dedicada especialment a la difusióde l'excavació i recerca del derelicte romà amb el mateix nom. Es tracta del derelicte en excavació més gran del Mediterrani i del qual, el carregament d'àmfores carregades amb salsa de peix i lingots de plom anava dirigit a l'emperador Neró.

La Barbera dels Aragonés és una casa pairal convertida amb el pas dels anys en un palauet romàntic del XIX. Es conserva l'aixovar domèstic i l'ambient de la casa d'aqueixa època i s'adverteix com era la vida abans de l'ús del plàstic, l'aigua corrent i l'electricitat.

Els monuments del municipi com el santuari iber de la Malladeta, la Torre de Sant Josep o el parc del Castell.

Totes les activitats que oferim tenen un caràcter obert i participatiu, amb l'objectiu que els i les alumnes siguen protagonistes en la construcció de l'aprenentatge.

APARTADOS

Educació Infantil

Curs 2023-2024 En aquest apartat pots consultar i descarregar la oferta d'activitats detallada (enllaç al final de la pàgina) programades per a alumnes del segon cicle d'Educació Infantil. Activitats a Vilamuseu Podeu trobar en aquest apartat les activitats a les exposicion "Música, pólvora i desembarc" i "Tresors de la Vila Joiosa" Excursions …

Leer más
Educació Primària

Curs 2023-2024 En aquest apartat pots consultar i descarregar la oferta d'activitats detallada (enllaç al final de la pàgina) programades per a alumnes d'educació primària. Activitats a Vilamuseu Podeu trobar en aquest apartat les activitats de sempre amb totes les mesures de seguretat necessàries, a les exposicions "Tresors de la Vila…

Leer más
Educació Secundària

Curs 2023-2024 En aquest apartat pots consultar i descarregar la oferta d'activitats detallada (enllaç al final de la pàgina) programades per a alumnes d'educació secundària. Activitats a Vilamuseu Podeu trobar en aquest apartat les activitats de sempre amb totes les mesures de seguretat necessàries, a les exposicions "Tresors de la Vila…

Leer más

Contacto

C/ Colón, 57
03570 - La Vila Joiosa (Alicante) - España

Tel: 628 993 175

Mensaje enviado correctamente
 • Museu Villajoiosa
 • Ajuntament Villajoiosa

© 2016 Vilamuseu C/ Colón, 57 / 03570 - La Vila Joiosa (Alicante) - España Tel: 966 508 355.