• slidebg1

  EDUCACIÓ

  PROGRAMA EDUCATIU PER AL CURS 2020-2021

Educacion

 • Niños con cantimplora egipcia
  niños con cantimplora egipcia
 • Niños con la maqueta del collar
  niños con collar orientalizante
 • niña delante del panel de la torre de sant josep
  Niños torre de sant josep

Activitats des d'Educació Infantil fins a Batxillerat

Oferim un programa en què cada activitat té en compte el desenvolupament evolutiu dels xiquets i els continguts curriculars de les diferents etapes.

En Educació Infantil es proposen activitats molt sensorials, en Primària s'aposta pel joc i el descobriment d'enigmes i en Secundària s'introdueixen les noves tecnologies com a mitjà d'entendre el procés de recerca científica.


Aquest any, com a novetat oferim activitats a l'aula que poden portar a terme els propis docents, a més d'excursions a l'aire lliure i una bateria de jocs per a realitzar a classe. 

Les activitats es realitzen en Vilamuseu i en la Casa Museu La Barbera dels Aragonés. En l'edifici de Vilamuseu les activitats previstes giren entorn de les exposicions temporals “Tresors de La Vila Joiosa” i "Esclaus i esclaves de la bellesa".

Tresors de La Vila Joiosa és una mostra en la què es fa un recorregut cronològic per la història de la Vila Joiosa a través de peces arqueològiques de gran rellevància en l'àmbit nacional i fins i tot internacional, com els objectes fenicis i egipcis trobats en les necròpolis de Poble Nou i Les Casetes de la Vila Joiosa.

Esclaus i esclaves de la bellesa és la nova exposició que Vilamuseu ha inaugurat en 2018. Aquesta mostra aprofundeix en el concepte d'imatge personal que tenien en l'Antiguitat, els productes cosmètics que utilitzaven, com es vestien i com era la cura del cos en diferents cultures del Mediterrani com són els fenicis, els grecs, el íberos i els romans.

La Barbera dels Aragonés és una casa pairal convertida amb el pas dels anys en un palauet romàntic del XIX. Es conserva l'aixovar domèstic i l'ambient de la casa d'aqueixa època i s'adverteix com era la vida abans de l'ús del plàstic, l'aigua corrent i l'electricitat.

Els monuments del municipi com la calçada romana, el santuari iber de la Malladeta, la Torre de Sant Josep o el parc del Castell.

Totes les activitats que oferim tenen un caràcter obert i participatiu, amb l'objectiu que els i les alumnes siguen protagonistes en la construcció de l'aprenentatge.

APARTADOS

Educació Infantil

Curs 2020-2021 En aquest apartat pots consultar i descarregar la oferta d'activitats detallada (enllaç al final de la pàgina) programades per a alumnes del segon cicle d'Educació Infantil. Activitats a Vilamuseu Podeu trobar en aquest apartat les activitats de sempre amb totes les mesures de seguretat necessàries.  Activitats a l'aula Aquest any…

Leer más
Educació Primària

Curs 2020-2021 En aquest apartat pots consultar i descarregar la oferta d'activitats detallada (enllaç al final de la pàgina) programades per a alumnes d'educació primària. Activitats a Vilamuseu Podeu trobar en aquest apartat les activitats de sempre amb totes les mesures de seguretat necessàries, a les exposicions "Tresors de la Vila…

Leer más
Educació Secundària

Curs 2020-2021 En aquest apartat pots consultar i descarregar la oferta d'activitats detallada (enllaç al final de la pàgina) programades per a alumnes d'educació secundària. Activitats a Vilamuseu Podeu trobar en aquest apartat les activitats de sempre amb totes les mesures de seguretat necessàries, a les exposicions "Tresors de la Vila…

Leer más

Contacto

C/ Colón, 57
03570 - La Vila Joiosa (Alicante) - España

Tel: 628 993 175

Mensaje enviado correctamente
 • Museu Villajoiosa
 • Ajuntament Villajoiosa

© 2016 Vilamuseu C/ Colón, 57 / 03570 - La Vila Joiosa (Alicante) - España Tel: 966 508 355.