Educació Primària

Curs 2020-2021

En aquest apartat pots consultar i descarregar la oferta d'activitats detallada (enllaç al final de la pàgina) programades per a alumnes d'educació primària.

Activitats a Vilamuseu

Podeu trobar en aquest apartat les activitats de sempre amb totes les mesures de seguretat necessàries, a les exposicions "Tresors de la Vila Joiosa", "Esclaus i esclaves de la bellesa" i a la Casa-Museu "La Barbera dels Aragonés". 

Activitats a l'aula

Aquest any hem dissenyat activitats que els docents poden portar a terme a l'aula. En el primer i segon cicle d'educació primària treballarem la ciutat romana de la Vila Joiosa i altres aspectes sobre la vida quotidiana dels seus habitants. En el tercer cicle, aquest any, treballarem la Vila Joiosa en la seua fundació i aspectes bàsics sobre l'estructura i el funcionament d'aquesta. 

Excursions 

Per a facilitar l'eixida dels centres en situació segura, aquest any oferim dues excursions per a la etapa de primària, que poden reforçar els continguts de les activitats a l'aula o realitzar-se de forma independent. Podem visitar  la calçada romana, el santuari iber de la Malladeta, la torre de Sant Josep o el parc del Castell . 

Jocs 

Contem amb una bateria de jocs que mitjançant el sistema de préstec també poden utilitzar els docents a l'aula per a treballar o reforçar altres continguts. 


 
En aquest apartat pots consultar i descarregar les activitats programades per a alumnes dels diferents cicles d'Educació Primària.

(PDF descarregable amb el programa educatiu)

Descargar archivo