Missió arqueològica 2024

Ja disponible tota la informació per a la nostra "Missió arqueològica" 2024!


En aquest curs per a xiquets i xiquetes de 8 a 12 anys, podràs descobrir tot el procés que segueixen les peces des que les excaven els arqueòlegs fins que arriben a les nostres exposicions.
Enguany es realitzarà del 16 al 19 de juliol o del 27 al 30 d'agost de 10h a 12h.

Dimarts  - L'excavació


Aprendre'm tots els detalls del treball de l'arqueòleg "in situ", on el director de l'excavació ens explicarà el mètode arqueològic que segueixen els professionals des d'abans de començar a excavar.

Dimecres  - La intervenció

Amb tot l'aprés el dia anterior, demanarem el permís corresponent i excavarem la nostra pròpia parcel·la, documentant el context en el qual apareixen les peces i realitzant hipòtesis per a la seua investigació

Dijous  - La restauració

Hui és el torn de la restauració, Maria José Velázquez, la nostra restauradora, que ens explicara els criteris que s'han de seguir per a restaurar les peces, ens ensenyarà diferents materials i ens revelarà tots els secrets del seu laboratori.

Divendres  - La investigació i la difusió

Ha arribat l'hora de definir la investigació que hem anat realitzant al llarg dels dies sobre les nostres troballes per a poder realitzar la memòria d'excavació, exposar-les al públic i publicar els nostres resultat, que millor manera que en una roda de premsa!

El preu d'aquest taller és de 24€ i les inscripcions es realitzen directament en el taulell de Vilamuseu 
 
 

Descargar archivo