Vilakids estiu 2019

Del 3 de juliol a l 31 d’agost
 
Aquest estiu t’oferim un taller diferent cada dia de la setmana. 
T’esperem!!
 
Dimarts: Jocs en Tresors
12.00 a 13.30 hores
Diverteix-te amb els jocs sobre l’exposició Tresors de la Vila Joiosa que hem preparat per a aquest estiu.
Podràs gaudir dels jocs de taula tradicionals, reinterpretats, alhora que coneixes les nostres peces més representatives.
 
Dimecres: Monedes romanes
12.00 a 13.30 hores
En aquest taller realitzarem dues monedes romanes, una amb motle de silicona i una altra creant el nostre propi motle de plastilina, que guardarem en una bosseta també realitzada en el taller. 
A més coneixerem algunes curiositats sobre les monedes de l’Antiguitat, com els diferents materials i tècniques amb les quals es fabricaven, com sorgeix aquesta forma de pagament i, a més, coneixerem qui van ser alguns dels emperadors que en elles apareixen.
 
Dijous: Laboratori d’aromes
De 12.00 a 13.30 hores 
Converteix-te en un expert alquimista en el nostre laboratori d’aromes. Podràs descobrir d’on provenen les aromes més utilitzades en l’antiguitat, els diferents mètodes usats per a traure l’essència dels pètals, fulles o llavors de les plantes i com no, finalment podràs elaborar el teu perfum personalitzat a base d’olis essencials.

Divendres: Felip Baldó. Versions
De 12.00 a 13.30 hores 
En aquest taller ens inspirarem en l’exposició “Felip Baldó. La mirada transparent” per a formar un collage con elements molt típics de la Vila: les seues cases de colors, les seues tradicions, alguns personatges i altres elements que per a tí siguen representatius.
 
 
Edat recomanada: a partir de 5 anys.
Preu: 3 €
Places limitades. Sense reserva prèvia.
 
Més informació:
628 99 31 75 (telèfon o whatsapp)
vilakids@villajoyosa.com