Vilakids estiu 2020

Estiu 2020 (de l’1 de juliol a l 28 d’agost)
 
Aquest estiu t’oferim un taller diferent cada dia de la setmana. T’esperem!!
 
Dimarts: la falcata ibèrica
 
T’ensenyem la panòplia del guerrer íber que tenim en l’exposició “Esclaus i esclaves de la bellesa” i destacarem l’arma més temuda pels romans i l’objecte personal més important per al guerrer íber: la falcata. Coneix la peça original i experimenta amb una rèplica exacta.
 
Dimecres: Monedes romanes
 
En el taller realitzarem dues monedes romanes, una amb motle de silicona i una altra creant el nostre propi motle de plastilina, que guardarem en una bosseta també realitzada en el taller. A més coneixerem algunes curiositats sobre les monedes de l’Antiguitat, com els diferents materials i tècniques amb les quals es fabricaven, com sorgeix aquesta forma de pagament i, a més, coneixerem qui van ser alguns dels emperadors que en elles apareixen.

Dijous: Laboratori d’aromes
 
Converteix-te en un expert alquimista en el nostre laboratori d’aromes.
Podràs descobrir d’on provenen les aromes més utilitzades en l’antiguitat, els diferents mètodes usats per a traure l’essència dels pètals, fulles o llavors de les plantes i com no, finalment podràs elaborar el teu perfum personalitzat a base d’olis essencials.
 
Divendres: El nus de Salomó
 
Els mosaics són composicions fetes amb tessel·les que es disposen de tal forma que formen un dibuix. No són un invent dels romans, encara que
aquests posseïen un destacat gust per aquest tipus de decoració. En
l’exposició “Tresors de la Vila Joiosa” podem trobar diferents mosaics, encara que en aquesta ocasió ens centrarem en el nus de Salomó,
un motiu decoratiu usat des de l’Antiguitat per diverses cultures.

Horarri: 11.30 a 13.00
 
Edat recomanada: a partir de 5 anys.
 
Preu: 3 €
 
Places limitades. Recomanem fer reserva prèvia.

 
És obligatori l’ús de mascareta. Garantim distància social i mesures higièniques contra la covid-19.

Descargar archivo