Vilakids Estiu 2024

Del 4 de juliol al 30 d'agost

Com cada any, aquest estiu realitzarem un taller diferent cada dia de la setmana. 
En horari de 12 h a 13.30 h.
No cal reserva prèvia. 


Dimarts: El nuc de Salomó

En aquest taller realitzarem un mosaic inspirat en “el nuc de salomó” que tenim exposat a tresors de la Vila joiosa, utilitzant plantilles i unes xicotetes peces de plàstic que després planxarem per a que s’unifique el nostre mosaic. Primer farem una explicació dels mosaics romans que pertanyen a diferents vil·les romanes del municipi d'Àllon i ens centrarem específicament en els mosaics que donen nom a aquest taller. Posteriorment ja en el taller didàctic confeccionarem el nostre mosaic que podrem emportar-nos a casa. 


Dimecres: L’any nou egipci

En aquest taller decorarem un dibuix de la nostra cantimplora egípcia d’any nou i demanarem un desig utilitzant jeroglífics. 
L'any nou egipci es celebrava quan el riu Nil experimentava la seua crescuda, els antics egipcis pensaven que eixa aigua tenia propietats beneficioses i realitzaven aquest "ritual" per portar sort al seu propietari. 

Dijous: Històries de l’Olimp

Hi ha desenes d’històries que ens han arribat de la mitologia grecoromana fins als nostres dies. Els dijous a Vilamuseu, totes aquestes històries eixiran de les nostres peces per a donar-les a conèixer als més menuts des dels skiphos, cràters, inscripcions... Una vegada coneixem les històries podem dibuixar i acolorir als protagonistes d'aquestes històries. 

Divendres: Eco-postals de Vilamuseu

El procés de fabricació de paper ha facilitat a l'ésser humà plasmar per escrit esdeveniments, pensaments, art... en aquest taller coneixerem breument la història del paper i utilitzarem residus per a crear paper reciclat.  Amb la cartolina resultant elaborarem postals inspirades en les nostres peces.

Descargar archivo