Vilkids febrer 2020

Vilakids Febrer 2020
 
de 12.00 a 13.30 hores
 
Dissabte 1 de febrer: El escut de les Amazones
 
A través d’una crátera grega descobrirem qui van ser aquestes intrèpides dones. A més realitzarem un escut en forma de pelta, atribuït per la mitologia a aquesta tribu de dones.
 
Dissabte  8 de febrer: Creadors de màgia
 
Cada cultura ha atorgat propietats màgiques i protectores als seus
amulets. Veurem peces realitzades en pasta vítria, i farem el nostre amulet amb argila polimèrica i acabat vidriat, com una versió dels amulets antics.
 
Dissabte 15 de febrer: Posem color als Drets Humans
 
30 artistes valencians van realitzar la seua interpretació gràfica dels 30
articles de la Declaració Universal dels Drets Humans. En aquesta activitat destacarem la importància d’aquest document i crearem la nostra pròpia versió artística.
 
Dissabte — 22 de febrer: Laboratori d’àmfores
 
T’expliquem tots els detalls sobre les àmfores del derelicte “Bou Ferrer”, des que van embarcar com a carregament de l’emperador fa quasi 2000 anys fins que arriben a la nostra exposició “El Bou Ferrer: un jaciment extraordinari”
 
Dissabte — 29 de febrer: Calendaris de la història
 
A través de les peces de l’exposició “Tresors de la Vila Joiosa” veurem com han mesurat el temps i la importància dels diferents calendaris en algunes cultures del Mediterrani. Revelarem curiositats des del calendari egipci que comptava amb 365 dies fins a arribar al que utilitzem en l’actualitat.
 
Edat recomanada: a partir de 5 anys
Preu: 3 €. Places limitades
Informació i reserves:
628 99 31 75 (telèfon o whatsapp)

Descargar archivo