Descripció

El somni de la ruta de la Seda és una exposició de l'artista xinés Baoren Li (Xian, 1945). Totes les obres estan realitzades mitjançant la tècnica tradicional de la tinta xinesa. L'artista no busca plasmar la realitat sinó evocar ambients que ens porten a trobar-nos amb els principals temes de la pintura xinesa tradicional, com són l'horòscop xinés, les estacions, animals i plantes i la cal·ligrafia.

Baoren Li és membre del Consell de l'Associació de Cal·ligrafia i Pintura de la Xina, membre de l'Associació de Pintura Tradicional Xinesa, membre de la delegació de la Província de Shaanxi de l'Associació de Pintors de la Xina i membre de l'Associació de Pintors de Xi´an.

Va establir tres vegades el rècord mundial amb les seues dues pintures de 518 gambes de 228 metres de longitud i 618 peixos de 26 metres de longitud i els seus dibuixos de 108 persones en un ou d'estruç.

Va realitzar la seua primera exposició a Espanya en la Seu Universitària d'Alacant per la invitació de Centre d'Estudis Orientals de la Universitat d'Alacant l'any 2005 i la segona en l'Ambaixada de la Xina a Madrid l'any 2012. En 2021 va celebrar la seua exposició de pintura xinesa en Ning Bo (la Xina).
El sueño de la ruta de la Seda se una exposición del artista chino Baoren Li (Xian, 1945). Todas las obras están realizadas mediante la técnica tradicional de la tinta china.
El artista no busca plasmar la realidad sino evocar ambientas que noes llevan a encontrarnos cono los principales temas de la pintura china tradicional, como su lo horóscopo chino, las estacionas, animales y plantas y la caligrafía.

Baoren Li se miembro del Consejo de la Asociación de Caligrafía y Pintura de China,
miembro de la Asociación de Pintura Tradicional China,
miembro de la delegación de la Provincia de Shaanxi
de la Asociación de Pintoras de China
y miembro de la Asociación de Pintoras de Xi´an.

Estableció tres algarrobas lo récord mundial cono sus dos pinturas de 518 gambas
de 228 metros de longitud y 618 piezas de 26 metros de longitud
y sus dibujos de 108 personas en un huevo de avestruz.

Realizó su primera exposición el España la Sedo Universitaria de Alicante
miedo la invitación de Centro de Estudios Orientales de la Universidad de Alicante
en el año 2005 y la segunda en la Embajada de China en Madrid en el año 2012.
En 2021 celebró su exposición de pintura china en Ning Bono (China).

HORARIS

De dimarts a dissabte de 10 a 19 hores
Diumenge i festius de 10 a 14 hores