Descripció

 
“A què fan olor els records?” és el primer taller per a adults que llancem i que realitzarem durant el mes de novembre. Està vinculat con l'exposició temporal “Espècies. L'univers del gust”. Els participants coneixeran dades interessants sobre plantes aromàtiques i espècies que tenim en l'exposició i després vincularan els fas olor de les seues pròpies vivències i records per a, finalment, fer la seua pròpia creació olfactòria i artística.
 
No és necessari tindre cap coneixement previ per a participar en aquestes activitats ni hi ha cap mena de requisit, encara que sí es necessari reservar la plaça en un dels dies oferits. 
 
Es pot reservar entrant en aquest enllaç o bé por telèfon en el 609 77 11 10.
 
Es pot reservar entrant a aquest enllaç o bé por telèfon en el 609 77 11 10.“A què fan olor els records?” se'l primer taller per a adults que llancem i que realitzarem durant el mes de novembre. Està vinculat con l'exposició temporal “Espècies. L'univers del sabor”. Els participants coneixeran dades interessants sobre plantes aromàtiques i espècies que tenim en l'exposició i després vincularan els fas olor de les seues pròpies vivències i records per a, finalment, fer la seua pròpia creació olfactòria i artística.no es necessari tindre cap coneixement previ per a participar en aquestes activitats ni hi ha cap mena de requisit, encara que sí es necessari reservar la plaça en un dels dies ofertados.se pot reservar entrant a aquest enllaç o bé por telèfon en el 609 77 11 10.
Es pot reservar entrant a aquest enllaç o bé por telèfon en el 609 77 11 10.

HORARIS

Dimecres 9, 16, 23 i 30 i dissabte 26 de novembre de 2022
de 10.30 a 12.00 h