Powered by Wikiloc

Volta a El Cantal

Caminant per la frontera

  • Duració: 05 hores - 00 minut
  • Distància: 19,2 Km.
  • Dificultat: mitjana

Aquest itinerari recorre la zona més muntanyenca de la Vila Joiosa on podràs  gaudir d’una de les poques pinedes que queden prop de la costa. Passa al costat de l’emblemàtica penya de el Cantal y junta a l’antiga frontera entre els regnes d’Aragó i Castella. És un itinerari llarg però senzill, que recorre principalment pistes forestal, Sobre ell pots organitzar diferents excursions al teu gust. Des de la part més al sud de l’itinerari, pel camí del barranc de l’Aigüeta(no senyalitzat) en uns 45 minuts, pots baixar fins a la platja del Xarco. Al Nord, una variant de l’itinerari principal segueix una senda per la cresta de la serra de la Mola amb impressionants vistes de la mar i de les serres d’interior. De del final de la senda senyalitzada, en 20 o 30 minuts, pots baixar al Pantà (tram no senyalitzat).

Aquest itinerari és especialment recomanable als mesos de tardos i hivern, més freds i plujosos a les muntanyes d’interior.

Es recomanable portar calçat apropiat, roba suficient i adequada, molta aigua i protecció solar. Procura no abandonar el traçat del camí i reduir al mínim el teu impacte.

Per a més informació i comunicació de manques de la ruta: Oficina de Turisme: 96 685 13 71

Actes de vandalisme i agressió a l’entorn, les pot comunicar a:
SEPRONA: 96 584 05 25      Policia Local de la Vila Joiosa: 96 589 00 50      Emergències: 112

Comparteix: