Descripció

Vilamuseu acull una exposició sensorial sobre les espècies organitzada per la Càtedra Carmencita d'Estudis del Sabor Gastronòmic de la Universitat d'Alacant.

La mostra titulada “Espècies, L'Univers del Gust” es desenvolupa en un espai replet d'aromes, ens transporta a èpoques mil·lenàries. Realitza un repàs per la importància que han tingut les espècies al llarg de la història i els grans beneficis que es poden extraure d'elles.

A través d'un format sensual i viu, les taules didàctiques i les plantes naturals, conformen un espai on les olors, colors i les imatges permeten viure una experiència total, sobre les espècies i el seu ancestral protagonisme.

Els comissaris de l'exposició, Josep Bernabeu (director de la Càtedra Carmencita d'Estudis del Sabor) i Angeles Ruiz (coordinadora de la Càtedra), han comptat amb l'assessoria científica del CIBIO i de l'Estació Biològica i Jardí Botànic dels Torretes, que dirigeix el professor de la UA Segundo Ríos.

També han col·laborat les professores Victoria Maneu, Vanessa Martínez i María Tormo. El Servei de Lengües Vicerrectorat de Cultura, Esports i LLengües de la UA i el Centre Superior d'Idiomes Universitari d'Alacant han, realitzat les traduccions perquè l'exposició puga seguir-se amb codi QR en tres llengües; castellà, valencià i anglés.

El catàleg virtual de l'exposició pot consultar-se en la pàgina https://www.catedracarmencita.ua.es/

HORARIS

De dimarts a dissabte de 10 a 19 h
Diumenge y festius de 10 a 14 h